Baby slabbetje/Baby Bib “Hoezo Sinterklaas? Ik heb mijn opa”

Original price was: $14.95.Current price is: $9.95.

Availability: In stock

Mooie slab met de tekst “Hoezo Sinterklaas? Ik heb mijn opa”. De slab is gemaakt van 100% katoen en voorzien van een degelijke klittenband sluiting. e textiel is erg zacht en zeer goed vocht absorberend. Ook worden tijdens de productie alleen natuurlijke materialen gebruikt en geen giftige stoffen.

Nice bib with the text “Hoezo Sinterklaas? Ik heb mijn opa ((What do you mean Sint Nicolaas?, I have my granddad). The bib is made of 100% cotton and has a solid Velcro closure.The textile is very soft and very well absorbent. Also, only natural materials are used during production and no toxic substances.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baby slabbetje/Baby Bib “Hoezo Sinterklaas? Ik heb mijn opa””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Scroll to Top